Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Characteristics and purification of Bacillus polymyxa B-20 amylases
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Bacillus polymyxa B-20 a- and P-amylase were purified using a combination of acetone fractionations, ion-exchange chromatography and amonium sulfate precipitation
Biotechnologia, vol.48, 1 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142211 ; IChB B-44
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Oct 12, 2020
Oct 9, 2020
250
https://rcin.org.pl./publication/177575
Edition name | Date |
---|---|
Charakterystyka i oczyszczanie pozakomórkowych amylaz bakterii Bacillus polymyxa B-20 | Oct 12, 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia