Enzymatic modification of natural triacylglycerols and the properties of the obtained products
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.68, 1 (2005)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:112022 ; IChB B-64
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
4 lut 2020
837
https://rcin.org.pl./publication/140273
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Enzymatyczna modyfikacja naturalnych triacylogliceroli | 2 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Adamczak, Marek Bednarski, Włodzimierz
Bednarski, Włodzimierz Adamczak, Marek
Bednarski, Włodzimierz Adamczak, Marek