Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Characterization of antilisterial class IIa bacteriocins produced by lactic acid bacteria
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
In the paper class Ila bacteriocins were described and the microorganisms capable of their synthesis were cited. Physicochemical properties and biological activity of class Ila bacteriocins were characterized in detail with attention paid to similarities in their structure. The mechanism of bactericidal action of that class of bacteriocins and genetic background of their biosynthesis were also elucidated.
2009 ; Biotechnologia, vol.86, 3 (2009)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:71974 ; IChB B-81
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
31 maj 2019
352
https://rcin.org.pl./publication/94416
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Charakterystyka listeriobójczych bakteriocyn klasy IIa bakterii fermentacji mlekowej | 2 paź 2020 |
Sip, Anna Krasowska, Maria Michał Więckowicz
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.