Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Aplication of phytoferritin into food fortification in iron
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Various actions have been taken in object to improve human diet in iron with high bioavailibility. One of the new possibility of food fortification is introduction phytoferritin into. In order to do this various strategies are used as increasing of native ferritin supply in human diets as far as application genetic engineering for receiving cultivated plants with high expression of this plant. The most important feature of ferritin introducing into food is its high bioavailability.
Biotechnologia, vol.87, 4 (2009)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:71799 ; IChB B-82
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
29 maj 2019
1081
https://rcin.org.pl./publication/94158
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie ferrytyny roślinnej do wzbogacenia żywności w żelazo | 2 paź 2020 |
Zielińska-Dawidziak, Magdalena Jankowski, Tomasz
Zielińska-Dawidziak, Magdalena Jankowski, Tomasz
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.