Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Archeologia Polski T. 41 (1996) Z. 1-2 ; The consumption of meat in Medieval and post-Medieval Poland in the light of the archaeological evidence
Kurach, Beata ; Barford, Paul : Tł.
Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
S. 139-167 : il., tab. ; 25 cm ; Bibliogr. s. 161-166 ; Streszcz. w j. ang.
oai:rcin.org.pl:34694 ; 0003-8180
IAiE PAN, sygn. P 320 ; IAiE PAN, sygn. P 319 ; IAiE PAN, sygn. P 321 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
4 lut 2022
23 paź 2013
267
https://rcin.org.pl./publication/45739
Gręzak, Anna
Makiewicz, Tadeusz
Zakrzewska, Grażyna
Sobociński, Marian
Dzięczkowski, Andrzej
Lasota-Moskalewska, Alicja