Ryby na stołach królewskich, szlacheckich, mieszczańskich i klasztornych oraz w kotłach żołnierskich w Polsce średniowiecznej i wczesnonowożytnej ; Fasciculi Archaeologiae Historicae. Fasc. 24 (2011)
Poklewska-Parra, Zuzanna : Tł.
Institute of Archaeology and Ethnology of Polish Academy of Sciences ; Polish Academy of Sciences. Łódź Branch
S. 49-56 : il. ; 29 cm ; Bibliogr. przy tekście ; Streszcz. w j. polskim
IAiE PAN, sygn. P III 348 ; IAiE PAN, sygn. P III 349 ; IAiE PAN, sygn. P III 368 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
9 kwi 2021
11 mar 2013
367
https://rcin.org.pl./publication/35576
Białkoz, Witold Krzywosz, Tadeusz