Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
oai:rcin.org.pl:11402 ; 10.4098/AT.arch.70-6
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
24 sie 2012
764
https://rcin.org.pl./publication/27474
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Foods of the red deer as determined by rumen content analyses | 2 paź 2020 |
Gębczyńska, Z.
Dzięciołowski, R.
Borowski, S. Kossak, S.
Dzięciołowski, R.
Dzięciołowski, R. Wasilewski, M. Goszczyński, J. Babińska-Werka, J.
Matrai, K. Kabai, P.