RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Próba granulacji osadu czynnego w procesie ciągłej fermentacji metanowej

Creator:

Wieczorek, A. ; Michalski, H.

Date issued/created:

1993

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Granulation of biomass in continuous anaerobic digestion

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The development of granular sludge in the UASB reactor was investigated in bench scale(6,48 dm^). The different substrate loading rates were used during experiment. A syntheticmedium based on volatile fatty acid was used. Digested sewage sludge from distillery wastewatertreatment plant was used as a seed. The granules of ea. 0,5 mm diameter had developed afterabout 120 days of operation. The settling rate of these granules was 20 - 50 m/h.

Relation:

Biotechnologia, vol.23, 4 (1993)-.

Volume:

23

Issue:

4

Start page:

155

End page:

162

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:149102 ; IChB B-19

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 27, 2020

In our library since:

Nov 27, 2020

Number of object content downloads / hits:

208

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/184605

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information