Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The paper presents the problem of protein isolation from yeasts cells using alkaline extractionand chemical modification of protein. The influence of these procedures on functional properties,amino acids level, nutritional value and enzyme digestibility is discussed.
Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142811 ; IChB B-41
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
18 lis 2020
13 paź 2020
1478
https://rcin.org.pl./publication/178143
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Chemiczne metody izolacji białek z komórek drożdży spożywczych | 18 lis 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Kania, Małgorzata Stasińska, Bożena
Nowak, Jacek K.