Możliwości wykorzystania Aureobasidium pullulans i pullulanu w biotechnologii żywności
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Fungus Aureobasidium pullulans is the producer of numerous valuable substances (enzymes,melanins, antibiotics). Pullulan — the product of metabolism of A. pullulans strains has a greatpotential utility in food industry
Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142805 ; IChB B-41
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Nov 18, 2020
Oct 13, 2020
1249
https://rcin.org.pl./publication/178134
Edition name | Date |
---|---|
Możliwości wykorzystania Aureobasidium pullulans i pullulanu w biotechnologii żywności | Nov 18, 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna