Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Allelochemistry of carrot (Daucus carota L.)
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Any different strategies used by higher plants to win the life competition,always involve chemical interactions between organisms. Allelochemicals arestandard chemical weapons not only in the case of toxic plants; they are alsopresent in common vegetables such as carrot. Numerous chemical compoundssynthesised in carrot tissues, such as asarones, chlorogenic acid, trans-2-nonenal, and sesquiterpenes show allelopatic activity
Biotechnologia, vol.50, 3 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140388 ; IChB B-46
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
12 paź 2020
22 wrz 2020
218
https://rcin.org.pl./publication/175838
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Allelochemia marchwi (Daucus carota L.) | 12 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.