50 lat Wydziału Chemii Spożywczej i Biotechnologii
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.51, 4 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140302 ; IChB B-47
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
22 wrz 2020
69
https://rcin.org.pl./publication/175653
Nazwa wydania | Data |
---|---|
50 lat Wydziału Chemii Spożywczej i Biotechnologii | 2 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.