Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Production of L-lactic acid from whey by selected Lactobacillus strains
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.64, 1 (2004)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:125689 ; IChB B-60
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
24 wrz 2020
29 maj 2020
918
https://rcin.org.pl./publication/158047
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wytwarzanie kwasu L(+) mlekowego przez wybrane szczepy bakterii z rodzaju Lactobacillus w pożywce z serwatką | 24 wrz 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.