Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Złotkowska, Hanna ; Czakaj, Joanna ; Krakowiak, Andrzej
Production of L-lactic acid from whey by selected Lactobacillus strains
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biotechnologia, vol.64, 1 (2004)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:125689 ; IChB B-60
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Sep 24, 2020
May 29, 2020
918
https://rcin.org.pl./publication/158047
Edition name | Date |
---|---|
Wytwarzanie kwasu L(+) mlekowego przez wybrane szczepy bakterii z rodzaju Lactobacillus w pożywce z serwatką | Sep 24, 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna