• Search in all Repository
  • Literature and maps
  • Archeology
  • Mills database
  • Natural sciences

Search in Repository

How to search...

Advanced search

Search in Literature and maps

How to search...

Advanced search

Search in Archeology

How to search...

Advanced search

Search in Mills database

How to search...

Advanced search

Search in Natural sciences

How to search...

Advanced search

RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Skład chemiczny mięsa karpi dwu populacji z różną gęstością obsad ; Chemical composition of flesh of carp in two populations of different densities

Creator:

Zygmuntowa, Jadwiga

Date issued/created:

1963

Resource type:

Text

Publisher:

Laboratory of Water Biology of the Polish Academy of Sciences ; Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Place of publishing:

Kraków

Description:

24 cm ; ilustracje ; bibliografia na stronie 313

Type of object:

Journal/Article

References:

Galinat A. 1960. Badania doświadczalne nad stopniem zużytkowania naturalnego pokarmu przez młodsze roczniki karasia (Carassius carassius L.) i lina (Tinca tinca L.). Pol. Arch. Hydrobiol. 8 (21): 129-152.
Grimalski V. 1935. Der Erhaltungsbedaft des Karpfens. Intern. Rev. Hydrobiol. u. Hydrogr., B, 32: 1-48.
Karzinkin G. 1955. Podstawy biologicznej wydajności zbiorników wodnych. Warszawa, PWRiL.
Lehmann F. 1900. Über die Qualität des Karpfenfleisches. Fischerei-Ztg., 3: 164-168.
Lühmann M. 1957. Über die jährzeitliche Veräanderungen des Fettgehaltes und des Gehaltes an Trockensubstrantz und Äsche bei Sandspierlingen (Ammodytes sp.). Arch. Fischereiwiss. 6, 1/2: 119-130.
Manjareskaja A. Ja. 1956. Azotistyj obmen i ego izmenenie v uslovijaniu vyraščanija karpa. Trudy Sov. po Fizjol. Ryb., 205-213.
Morawa F. W. 1956. Die regionale Verteilung des Fettes bei verschiedenen Süsswasserfischarten. Ztschr. f. Fischerei 5: 115-132.
Phillips A. M. jr., Brockway D. R., Lovelace F. E., Podoliak H. A., 1957. A chemical comparison of hatchery and wild brock trout. Progr. Fish.-Cult. 1: 14-19.
Schäperclaus W. 1961. Lehrbuch der Teichwirtschaft. Berlin, Hamburg, P. Parey.
Stangenberg M. 1934. Z metodyki energetycznej oceny wydajności stawów. Roczn. Nauk Roln. Leśn. 32: 87-104.
Starmach K. 1951. Życie ryb słodkowodnych. PWRiL, Warszawa, 305 ss.
Walter E. 1934. Grundlagen der allgemeinen fischereilichen Produktionslehre. Stuttgart, E. Schweizerbart'sche Verlgsb.
Włodek J. M. 1959. Cechy morfologiczne karpi z Gołysza. Acta Hydrobiol. 1: 5-16.
Zygmuntowa J. 1961. Wpływ żywienia na skład chemiczny mięsa karpi. Acta Hydrobiol. 2-3: 113-132.

Relation:

Acta Hydrobiologica

Volume:

Vol. 5

Issue:

4

Start page:

295

End page:

313

Detailed Resource Type:

Article

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:186323

Source:

Bibl. IOP PAN, sygn. 675/cz

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license

Terms of use:

Copyright-protected material. [CC BY 3.0 PL] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license, full text available at: ; -

Digitizing institution:

Institute of Nature Conservation of the Polish Academy of Science

Original in:

Institute of Nature Conservation of the Polish Academy of Science

Projects co-financed by:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Access:

Open

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information