• Search in all Repository
  • Literature and maps
  • Archeology
  • Mills database
  • Natural sciences

Search in Repository

How to search...

Advanced search

Search in Literature and maps

How to search...

Advanced search

Search in Archeology

How to search...

Advanced search

Search in Mills database

How to search...

Advanced search

Search in Natural sciences

How to search...

Advanced search

RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wpływ żywienia na skład chemiczny mięsa karpi ; Einfluss der Fütterung auf die chemische Zusammensetzung des Karpfenfleiches

Creator:

Zygmuntowa, Jadwiga

Date issued/created:

1961

Resource type:

Tekst

Publisher:

Zakład Biologii Wód Polskiej Akademii Nauk ; Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Place of publishing:

Kraków

Description:

24 cm ; ilustracje ; bibliografia na stronach 130-131

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

References:

Baldwin E. 1959. Biochemia dynamiczna. Warszawa, Państw. Wyd. Rol. Leśne.
Czubak W. 1957. Właściwy stosunek odżywczy w paszy dla karpi. Roczn. Nauk Roln. 72, B, 199—236.
Haempel O. 1927. Über Vitaminversuche bei Fischen. Zeitschr. Fischerei, 25, 477—489.
Knauthe K. 1901. Die Karpfenzucht, Neudamm, Neumann.
Lehmann F. 1900. Über die Qualität des Karpfenfleisches. Fisch. Ztg., 3, 164—168.
Lühmann Μ. 1955. Über die Fettspeicherung bei der kleinen Marâne (Coregonus albula L.). Arch. Fischereiwiss., 6, 1/2, 119—130.
Lühmann Μ. 1957. Über jahrzeitliche Veränderungen des Fettgehaltes und des Gehaltes an Trockensubstanz und Asche bei Sandspierlingen (Ammodytes sp.). Arch. Fischereiwiss., 3, 198—203.
Mangold E. 1931. Stoffwechsel der landwirtschaftlichen Nutztiere. Berlin,Springer Verlag.
Martyšev F. G. 1958. Prudovoje Rybovodstvo. Moskva, Gosud. Izdat. Sov. Nauka.
Mieller H. 1936. Die Beziehungen zwischen dem Nahrungs — und Speicherfett der Fische. Zeitschr. Fischerei, 1/2, 115—131.
Morawa F. W. 1956. Die regionale Verteilung des Fettes im Körper der kleinen Maräne (Coregonus albula). Deutsche Fischerei Ztg., 7, 207—211.
Nehring K. 1958. Lehrbuch der Tierernährung und Futtermittelkunde. Radebeul und Berlin, Neumann Verlag.
Nauman zu Königsbrück. 1927. Variationsstatistische Untersuchungen über morfologische und physiologische Eigenschaften an Karpfen Lausitzer und galizischer Abstammung. Inaugural Dissertation Halle, Wirtenberg.
Phillips A. Μ. Jr., Brockway D. R., Lovelace F. E., Podoliak H. A. 1957. A chemical comparison of hatchery and wild brook trout. Progr. Fish-Cult. 1, 14—19.
Reuse H. 1908. Untersuchungen über die chemische Zusamensetzung des Fischkörpers unter dem Einfluss seines Wachstums und des Wassers. Ber. kgl. Bayer. Biol. Versuchsstation in München., 1, 185—220.
Rosenfeld G. 1929. Fragen der pathologischen Fettbildung. Biochem. Zeitschr., 209, 1—3, 312—318.
Schäperclaus W. 1937. Kleine oder grosse Speisekarpfen. Fischerei Ztg., 40, 169—172.
Schäperclaus W., Mann H. 1936. Fütterungsversuche bei Karpfen mit neuen Mischfuttermitteln in Körnerform. Zeitschr. Fischerei, 34, 401—433.
Seiler R. 1938. Die Fütterung des Karpfens, beurteilt nach Aquarienversuchen. Int. Revue ges. Hydrob. Hydrogr., 36, 1—52.
Smolian K. 1920. Merkbuch der Binnenfischerei. Berlin, Denter Nicolas.
Smorodincev I. A. 1952. Biochimija mjasa. Moskva, Piščepromizdat.
Stangenberg Μ. 1934. Z metodyki energetycznej oceny wydajności stawów. Roczn. Nauk Roln. Leśn., 32, 87—104.
Starmach K. 1956. Biologia ryb stawowych. in „Hodowla ryb stawowych”, Sammelarbeit, Warszawa, Państw. Wyd. Rol.-Leśne.
Wunder W. 1936. Physiologie der Süsswasserfische Mitteleuropas. Stuttgart, E. Schweizerbartsche Verlagsbuchhdg.
Wunder W., Seiler R. 1936. Neue Gesichtspunkte in der Ernährungslehre des Karpfens. Fischerei Ztg., 38, 161—162.

Relation:

Acta Hydrobiologica

Volume:

Vol. 3

Issue:

2-3

Start page:

113

End page:

131

Detailed Resource Type:

Artykuł

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:183678

Source:

Bibl. IOP PAN, sygn. 675/cz

Language:

ger

Language of abstract:

pol

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Ochrony Przyrody Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Ochrony Przyrody Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Apr 18, 2021

In our library since:

Apr 18, 2021

Number of object content downloads / hits:

35

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/149999

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information