Enzymatic modification of natural triacylglycerols and the properties of the obtained products
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biotechnologia, vol.68, 1 (2005)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:112022 ; IChB B-64
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Oct 2, 2020
Feb 4, 2020
844
https://rcin.org.pl./publication/140273
Edition name | Date |
---|---|
Enzymatyczna modyfikacja naturalnych triacylogliceroli | Oct 2, 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna