Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
The farm level impact of using GM agronomic traits in Polish arable crops
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
This paper examines the potential commercial farm level impact of using genetically modified (GM) arable crops in Poland. It focuses on three crops important to Poland (oilseed rape, sugar beet and maize) and the two most widely introduced GM traits (herbicide tolerance and insect resistance (Bt))V
Biotechnologia, vol.68, 1 (2005)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:111957 ; IChB B-64
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Oct 2, 2020
Feb 4, 2020
92
https://rcin.org.pl./publication/140148
Edition name | Date |
---|---|
The farm level impact of using GM agronomic traits in Polish arable crops | Oct 2, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Gumkowska, Anna Maryl, Maciej Toczyski, Piotr
Rybak, Jan Igor