RCIN and OZwRCIN projects

Object

O boskim szale
This publication is protected by copyright. Check the terms of use in the publication description.
This publication is protected by copyright. Check the terms of use in the publication description.

Title: O boskim szale

Creator:

Ficino, Marsilio (1433–1499)

Date issued/created:

2009

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Odrodzenie i Reformacja w Polsce T. 53 (2009)

Contributor:

Antczak, Mikołaj Tł. ; Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk

Publisher:

Wydawnictwo Naukowe "Semper"

Place of publishing:

Warszawa

Description:

s. 307-317 ; Tł. z łac.

References:

Marcel Raymond, Marsile Ficin. Commentaire sur le Banquet de Platon, Paris 1956, Les Belles Lettres.
Poliziano Angelo, Sylvae, edited and translated by Charles Fantazzi, Cambridge Mass. 2004, Harvard University Press.
Timaeus a Calcidio translatus commentarioque instructus, ed. Jan H. Waszink, London–Leiden 1962, Warburg Institute and E. j. Brill, („corpus Platonicum Medii Aevi. Plato Latinus”, vol. Iv).
Wergiliusz, Eneida, przeł. Zygmunt Kubiak, Warszawa 1998, Świat Książki.

Relation:

Odrodzenie i Reformacja w Polsce

Volume:

53

Start page:

307

End page:

317

Detailed Resource Type:

Źródło lub tekst źródłowy

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:20205 ; 0029-8514

Source:

IH PAN, sygn. A.512/53 Podr. ; IH PAN, sygn. A.513/53 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone wyłącznie na terminalach Instytutu Historii PAN w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Historii PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Zamknięty

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information