Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Suitability and properties of B-galactosidases from different sources
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
The article reviews the progress of investigations of p-galactosidases from microbial sources. These enzymes show great differences in optimal conditions of lactosehydrolysis and their utilisation creates new possibilities to improve milk and milkby-products processing. Some p-galactosidases from extreme thermophiles have significant activity above 100°C. Possible applications and interrelationship of both molecular structure and thermostability of these enzymes are also discussed.
Biotechnologia, vol.48, 1 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142198 ; IChB B-44
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
12 paź 2020
9 paź 2020
417
https://rcin.org.pl./publication/177567
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Właściwości i przydatność B-galaktozydazy z różnych źródeł | 12 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Synowiecki, Józef
Wołosowska, Sylwia Synowiecki, Józef