Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Biotechnologia w produkcji żywności
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Sekcja 12 Pierwszego Krajowego Kongresu Biotechnologii
Biotechnologia, vol.48, 1 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142171 ; IChB B-44
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Oct 12, 2020
Oct 9, 2020
137
https://rcin.org.pl./publication/177556
Edition name | Date |
---|---|
Biotechnologia w produkcji żywności | Oct 12, 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Bielecki, Stanisław