prof. dr hab. Ryszard Ostaszewski
Instytut Chemii Organicznej Polskiej Akademii Nauk
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 3.0 Polska ; Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska ; Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Chemii Organicznej Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Chemii Organicznej PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii ; Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa
Jun 26, 2019
Jun 26, 2019
755
https://rcin.org.pl./publication/96626
Edition name | Date |
---|---|
Paprocki, Daniel, Badanie wpływu układów micelarnych oraz wybranych enzymów na przebieg reakcji Passeriniego | Jun 26, 2019 |
Błocka, Aleksandra
Szczepańska, Agnieszka Anna.
Domżalska-Pieczykolan, Anna Maria
Nowak-Król, Agnieszka
Demchuk, Oleh M.
Grodek, Piotr Jarosław
Kucharska, Monika Maria.