Wheat gluten quality improvement - target of genetic engineering
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.82, 3 (2008)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:73700 ; IChB B-77
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
2 paź 2020
25 cze 2019
336
https://rcin.org.pl./publication/96477
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Poprawa jakości glutenu pszenicznego celem inżynierii genetycznej | 2 paź 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia