RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Teoria formatywności Luigi Pareysona

Creator:

Brogowski, Leszek

Date issued/created:

1993

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Teksty Drugie Nr 2 (1993)

Publisher:

IBL PAN

Place of publishing:

Warszawa

Description:

21 cm

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

References:

1. H.G. Gadamer, Rozum, słowo, dzieje. Szkice wybrane, przeł. M. Łukasiewicz, K. Michalski. Warszawa 1979. s. 4.
2. L. Pareyson, Conversations sur l'esthétique, przeł. G.A. Thiberghien, Bibliothèque de Philosophie, Paryż 1992.
3. L. Pareyson, L'esperienza artistica, Milano 1962, s. 292.
4. L. Pareyson, Estetica: teoria della formativita. Milano 1988, s. 5.
5. L. Pareyson, Verità e interpretazione, Milano 1971, s. 27.

Relation:

Teksty Drugie

Issue:

2

Start page:

84

End page:

93

Detailed Resource Type:

Artykuł

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:70084 ; 0867-0633

Source:

IBL PAN, sygn. P.I.2524 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Apr 8, 2019

Number of object content downloads / hits:

449

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/72879

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information