Al-Abed, Y. ; Callaway, D. ; Kapurniotu, A. ; Holak, T. ; Voelter, W. ; Bucala, R.
Polish Journal of Chemistry. T. 73, no. 1 (1999)
Polskie Towarzystwo Chemiczne. ; Polska Akademia Nauk. Komitet Nauk Chemicznych.
IChF PAN, sygn. P.64 ; kliknij tutaj, żeby przejść ; IChO PAN, sygn. P.54 Org.
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Instytut Chemii Fizycznej Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Chemii Fizycznej PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 lip 2023
23 wrz 2014
216
https://rcin.org.pl./publication/47439
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Al-Abed, Y., Model Studies of the Maillard Reaction of Arg-Lys with D-Glucose s. 117-123 | 2 lip 2023 |