Marzec, A. ; Lewicki, P. P. ; Ranachowski, Zbigniew : Red. ; Dębowski, T.
Conference Proceedings 4 ; AMAS Workshop - NTM'03, Warsaw, May 19-21, 2003
Deputat, Julian (1935– ) : Red. ; Ranachowski, Zbigniew : Red.
Centre of Excellence for Advanced Materials and Structures ; IPPT PAN
[111]-131 s. : il., wykr. ; 24 cm ; Bibliogr. przy ref.
IPPT PAN, sygn. 55300 ; IPPT PAN, sygn. 56176 ; click here to follow the link
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -
Instytut Podstawowych Problemów Techniki Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Podstawowych Problemów Techniki PAN
Oct 2, 2020
Dec 3, 2018
56
https://rcin.org.pl./publication/29333
Edition name | Date |
---|---|
Marzec, A., 2003, Cereal food texture evaluation with application of mechanical and acoustical methods | Oct 2, 2020 |