Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Chen, H. ; Ma, J. ; Li, F. ; Sun, Z. ; Wang, H. ; Luo, L.
oai:rcin.org.pl:12794 ; 10.4098/AT.arch.98-6
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
4 wrz 2012
2927
https://rcin.org.pl./publication/28709
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Seasonal composition and quality of red deer Cervus elaphus diets in northeastern China | 2 paź 2020 |
Chen, H. Li, F. Luo, L. Wang, H. Ma, J.
Cuartas, P. Gordon, I. J. Hester, A. J. Perez-Barberia, F. J. Hulbert, A. R.
Lowe, V. P. W.
Ryder, M. L. Kay, R. N. B.
Dzięciołowski, R. Wasilewski, M. Goszczyński, J. Babińska-Werka, J.
Dzięciołowski, R.
Perez-Barberia, F. J. Gordon, I. J.