oai:rcin.org.pl:12291 ; 10.4098/AT.arch.94-3
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
31 sie 2012
1045
https://rcin.org.pl./publication/28254
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The effect of different diets on the amount of organic acid produced in the digestive tract of Mystromys albicaudatus | 2 paź 2020 |
Mahida, H. Perrin, M. R.
Ellis, B. A. Mills, J. N. Kennedy, E. J. T. Maiztegui, J. I. Childs, J. E.
Lasota-Moskalewska, Alicja Kobryń, Henryk Sulgostowska, Zofia Siemaszko, Jerzy Brzozowski, Jerzy
Walkowska, Agnieszka Kuczeriszka, Marta Sadowski, Janusz Olszyński, Krzysztof Hubert Dobrowolski, Leszek Cervenka, Ludek Hammock, BD Kompanowska-Jezierska, Elżbieta
Babińska-Werka, J. Czarnowska, K.
Leśniewicz, K. Perzanowski, K.
Babińska-Werka, J.