Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Papageorgiou, N. K. ; Sepougaris, A. ; Christopoulou, O. G. ; Vlachos, C. G. ; Petamidis, J. S.
oai:rcin.org.pl:11285 ; 10.4098/AT.arch.88-25
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
23 sie 2012
3752
https://rcin.org.pl./publication/27354
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Food habits of the red fox in Greece | 2 paź 2020 |
Serafini, P. Lovari, S.
Scaglia, O. A. Velazquez, C. A. Cauhepe, M. A.
Babińska-Werka, J.
Storch, I. Lindström, E. de Jounge, J.
Gębczyńska, Z. Sołtys, H. Sienkiewicz, M.