Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
oai:rcin.org.pl:10955 ; 10.4098/AT.arch.82-26
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
22 sie 2012
1602
https://rcin.org.pl./publication/27035
Nazwa wydania | Data |
---|---|
The influence of temperature on the activity and food consumption of the common shrew | 2 paź 2020 |
Churchfield, S.
Churchfield, S. Hollier, J. Brown, V. K.
Denneman, W. D.
Churchfield, S.
Phillipson, J. Sarrazin-Comans, M. Stomatopoulos, C.