Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Krzywiński, A. ; Krzywińska, K. ; Kisza, J. ; Roskosz, A. ; Kruk, A.
oai:rcin.org.pl:10655 ; 10.4098/AT.arch.80-31
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
17 sie 2012
4479
https://rcin.org.pl./publication/26475
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Milk composition, lactation and the artificial rearing of red deer | 2 paź 2020 |
Dzięciołowski, R. Wasilewski, M. Goszczyński, J. Babińska-Werka, J.
Żurowski, W. Kisza, J. Kruk, A.
Krzywiński, A. Niedbalska, A. Twardowski, L.
Krzywiński, A. Wierzchoś, E. Smorąg, Z.
Dzięciołowski, R.
Dzięciołowski, R. Goszczyński, J. Wasilewski, M. Babińska-Werka, J.