Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
oai:rcin.org.pl:10198 ; 10.4098/AT.arch.74-1
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
13 sie 2012
2712
https://rcin.org.pl./publication/25653
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Studies on the food of foxes | 2 paź 2020 |
Papageorgiou, N. K. Sepougaris, A. Christopoulou, O. G. Vlachos, C. G. Petamidis, J. S.
Serafini, P. Lovari, S.
Kolb, H. H. Hewson, R.
Storch, I. Lindström, E. de Jounge, J.