Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Osiągnięcia i perspektywy w zakresie kontroli procesów fermentacyjnych
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Biotechnologia, vol.3, 1 (1989)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:189202 ; IChB B-03
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
13 maj 2021
13 maj 2021
109
https://rcin.org.pl./publication/223832
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Osiągnięcia i perspektywy w zakresie kontroli procesów fermentacyjnych | 13 maj 2021 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.