Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Hygrophorus hypothejus (Fr.: Fr.) Fr.

Typ zasobu:

Obraz

Nagłówek:

Hygrophorus hypothejus (Fr.: Fr.) Fr.

Typ obiektu:

Okaz mykologiczny

Akronim zielnika:

KRAM

Numer inwentarzowy:

35912

Rodzaj:

Hygrophorus

Epitet gatunkowy:

hypothejus

Nazwa taksonu na etykiecie:

Hygrophorus hypothejus (Fr.: Fr.) Fr.

Nazwa przyjęta:

Hygrophorus hypothejus (Fr.: Fr.) Fr.

Kraj:

Polska

Stanowisko:

the Polesie Podlaskie province, the Zaklęsłość Łomaska track ; E. Poland ; the Stołpno forest, ca. 4 km SE of Miedzyrzec Podlaski city center

Siedlisko:

a pine forest with Pinus sylvestris and Juniperus communis

Data zebrania:

23.11.1994

Zbieracz/ Obserwator:

W. Wojewoda

Autor oznaczenia:

W. Wojewoda

Podłoże (żywiciel):

on the ground

Kod paskowy:

KRAM0007683-F

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:181323

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitalizacja:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Tagi:

grzyby ; mykologia

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

31 mar 2021

Data dodania obiektu:

31 mar 2021

Liczba pobrań / odtworzeń:

4

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/215671

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
KRAM0007684-F_Hygropho-hypoth 31 mar 2021
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji