Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN ; Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW
oai:rcin.org.pl:181291 ; 978-83-7683-092-6
IFiS PAN, sygn. P.91421 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -
Instytut Filozofii i Socjologii Polskiej Akademii Nauk
Połączone biblioteki WFiS UW, IFiS PAN i PTF
25 lip 2023
31 mar 2021
88
https://rcin.org.pl./publication/214265
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wieczorkiewicz, Anna (1962– ), O wyobraźni kulinarnej i aporiach jedzenia. Kultura uwikłana w konsumpcję | 25 lip 2023 |
Wieczorkiewicz, Anna (1962– )
Jarecka, Urszula Wieczorkiewicz, Anna (1962– )
Jarecka, Urszula
Jarecka, Urszula