RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wpływ podgrzanych wód zrzutowych z elektrowni "Skawina", na ichtiofaunę rzek Skawinki i Wisły ; Influence of heated discharge waters from the "Skawina" Electric Power Station on the ichthyofauna of the rivrs Skawinka and Vistula

Twórca:

Epler, Piotr ; Bieniarz, Krzysztof

Data wydania/powstania:

1973

Typ zasobu:

Text

Wydawca:

Laboratory of Water Biology of the Polish Academy of Sciences ; Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Miejsce wydania:

Warszawa ; Kraków

Opis:

24 cm ; ilustracje ; bibliografia na stronie 339

Typ obiektu:

Journal/Article

Bibliografia:

Kołder W. 1955. Wstępne wyniki badań nad wpływem podgrzanej wody zrzutowej z elektrowni "Skawina" na ichtiofaunę rzeki Wisły (Maszynopis - typescript).
Trembley F. J. 1960. Research project on effects of condenser discharge water on aquatic lief. Progress Rep. 1956-1959. Inst. Res. Lehigh Univ., 1-154.
Żarnecki S., Kołder W. 1956. Ichtiofauna Wisły Śląskiej - Ichthyofauna of the Silesian Vistula. Biul. Zakł. Biol. Stawów PAN 3: 19-45.

Czasopismo/Seria/cykl:

Acta Hydrobiologica

Tom:

Vol. 15

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

331

Strona końc.:

339

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:182908

Źródło:

Bibl. IOP PAN, sygn. 675/cz

Język:

eng

Język streszczenia:

pol

Prawa:

Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY 3.0 PL] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 3.0 PL license, full text available at: ; -

Digitalizacja:

Institute of Nature Conservation of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Nature Conservation of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information