Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Kwartalnik Historyczny R. 104 nr 4 (1997)
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
s. 56-60 ; Tytuł pracy recenzowanej : Histoire de l'alimentation sous la dir. de Jean-Louis Flandrin et Massimo Montanari , Paris : Fayard,1997
oai:rcin.org.pl:5487 ; 0023-5903
IH PAN, sygn. A.52 /104/4Podr. ; IH PAN, sygn. A.96/104/4 ; kliknij tutaj, żeby przejść
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Instytut Historii Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Historii PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
22 wrz 2023
25 maj 2012
197
https://rcin.org.pl./publication/18792
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wyczański, Andrzej (1924-2008), Francusko-włoska historia wyżywienia | 22 wrz 2023 |
Wyczański, Andrzej (1924–2008)
Wyczański, Andrzej (1924–2008)