Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Advanced search
Wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności fermentowanej
Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
The paper presents a review of the problems related to the use of bacteria and fungi toproduce fermented food.
Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142798 ; IChB B-41
Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Nov 18, 2020
Oct 13, 2020
9013
https://rcin.org.pl./publication/178132
Edition name | Date |
---|---|
Wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności fermentowanej | Nov 18, 2020 |
Sławińska, Anna Siwek, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia
Broniarczyk, Justyna Koczorowska, Maria Magdalena Durzyńska, Julia Warowicka, Alicja Goździcka-Józefiak, Anna