Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Dekstran i dekstranazy - źródła mikrobiologiczne, właściwości i zastosowanie
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.47, 4 (1999)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142378 ; IChB B-43
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
12 paź 2020
9 paź 2020
1415
https://rcin.org.pl./publication/177692
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Dekstran i dekstranazy - źródła mikrobiologiczne, właściwości i zastosowanie | 12 paź 2020 |
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Nowak, Jacek K.
Wiater, Adrian Pleszczyńska, Małgorzata Szczodrak, Janusz Próchniak, Katarzyna
Wiater, Adrian Pleszczyńska, Małgorzata Szczodrak, Janusz