Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Wyszukiwanie zaawansowane
Biotechnologia w produkcji żywności
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Sekcja 12 Pierwszego Krajowego Kongresu Biotechnologii
Biotechnologia, vol.48, 1 (2000)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:142171 ; IChB B-44
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
12 paź 2020
9 paź 2020
137
https://rcin.org.pl./publication/177556
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Biotechnologia w produkcji żywności | 12 paź 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia