Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Files for neuromuscular diseases (2006) nr 14/06

Twórca:

Fidziańska-Dolot, Anna (1930–2015)

Data wydania/powstania:

2006

Typ zasobu:

Text ; Image

Współtwórca:

Mossakowski Medical Research Center Polish Academy of Sciences. Department of Neuromuscular

Miejsce wydania:

Warsaw

Opis:

Muscle segment examination in light & electon microscopy

Abstrakt:

A 52-year-old patient with suspected Pompe disease was examined. A biopsy of quadricepssinister was performed.Electron microscopy analysis revealed muscle fibers containing numerous vacuoles (Figs. 1­7). Observed changes indicate type II glycogenosis.Results of other studies:Muscle glycogen 358.83 ug / mg protein / 11-38 ug / mg proteinAcid maltase 2.11 nM / mg protein / 2.2-3.3 nM / mg proteinNeutral maltase 1.76 nM / mg protein / 0.6-1.7 nM / mg protein

Szczegółowy typ zasobu:

Photography ; Files

Format:

pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:133929

Język:

pol

Prawa:

Creative Commons Attribution BY 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 4.0 license, full text available at: ; -

Digitalizacja:

Mossakowski Medical Research Institute PAS

Lokalizacja oryginału:

Library of the Mossakowski Medical Research Institute PAS

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

1 lut 2022

Data dodania obiektu:

29 lip 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

36

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/168562

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
opis nr 14/06 1 lut 2022
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji