Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Biochemical and ultrastructural changes in dog and pig livers procured for transplantation

Wydawca:

Polska Akademia Nauk

Miejsce wydania:

Warszawa

Typ obiektu:

Journal/Article

Abstrakt:

Buffered Ringer's solution, “intracellular type” electrolyte solution, allogeneic blood were used for cooling of the dog and pig liver before transplantation. Biochemical studies of the wash-out fluids revealed only moderate increase in K * and glucose concentration and slightly higher aminotransferase activity. However ultrastructural alterations could be demonstrated in the endothelial lining of liver sinusoids. The type and extent of changes did not depend on the type of fluid used for cooling.

Czasopismo/Seria/cykl:

Acta Medica Polona

Tom:

14

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

153

Strona końc.:

160

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:81390

Język:

eng

Prawa:

Creative Commons Attribution BY 4.0 license

Zasady wykorzystania:

- ; Copyright-protected material. [CC BY 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY 4.0 license, full text available at:

Właściciel praw autorskich:

Olszewski, Waldemar

Digitalizacja:

Mossakowski Medical Research Institute PAS

Lokalizacja oryginału:

Library of the Mossakowski Medical Research Institute PAS

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

7 mar 2022

Data dodania obiektu:

27 wrz 2019

Liczba pobrań / odtworzeń:

45

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl./publication/106401

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji