RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Gojenie się doświadczalnych ran trzustki

Creator:

Olszewski, Waldemar

Date issued/created:

1965

Resource type:

Tekst

Contributor:

Szyfelbejn, Stanisław ; Rowiński, Wojciech ; Nielubowicz, Jan

Publisher:

PZWL

Place of publishing:

Warszawa

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Abstract:

Gojenie się niezakażonej rany trzustki trwa 14 dni. Przecięty poprzecznie przewód trzustkowy pozostaje trwale niedrożny. Przecięty podłużnie przewód trzustkowy pozostaje drożny a ściana jego ulega odnowie w ciągu 4 tygodni. Zakażenie rany trzustki zawartością jelitową wywołuje rozległą martwicę trzustki.

Relation:

Polski Przegląd Chirurgiczny

Volume:

37

Issue:

4

Start page:

322

End page:

325

Detailed Resource Type:

Artykuł

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:80969

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0

Terms of use:

- ; Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem:

Copyright holder:

Olszewski, Wademar

Digitizing institution:

Instytut Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej im. M. Mossakowskiego Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej im. M. Mossakowskiego PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Mar 25, 2022

In our library since:

Sep 23, 2019

Number of object content downloads / hits:

75

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./publication/105507

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information