Object structure
Title:

Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin

Subtitle:

Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin

Creator:

Laskowska, Magdalena D.

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1997

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

The first food and food ingredients developed through genetic engineering have reachedcommercialization and more are nearing distribution. Canada and other countries proposedlabelling requirements for novel food when health and safety issues were involved.In Rome, 1994, at the WHO and FAO conference, Canada and 143 member’ states enactedCodex Alimentarius, the international codex of labelling requirements.

Relation:

Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.

Volume:

38

Issue:

3

Start page:

11

End page:

15

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: