Metadata language
Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin
Subtitle:Znakowanie produktów spożywczych pochodzącychz transgenicznych roślin
Creator: Publisher:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Date issued/created: Type of object: Subject and Keywords: Abstract:The first food and food ingredients developed through genetic engineering have reachedcommercialization and more are nearing distribution. Canada and other countries proposedlabelling requirements for novel food when health and safety issues were involved.In Rome, 1994, at the WHO and FAO conference, Canada and 143 member’ states enactedCodex Alimentarius, the international codex of labelling requirements.
Relation:Biotechnologia, vol.38, 3 (1997)-.
Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Language: Language of abstract: Temporal coverage: Rights:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Original in:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Projects co-financed by: Access: