Język metadanych
Wykrywanie modyfikacji genetycznych w wybranych roślinach i produktach żywnościowych metodą PCR
Inny tytuł:Identification of genetic modifications in selected plants and foods using the PCR method
Twórca:Szopa, Jan ; Rembacz, Krzysztof ; Łukaszewicz, Marcin ; Skała, Jacek
Wydawca:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:In this paper we present an attempt to identify genetic modification ofplants via PCR. Plants and plant products commercially available in Poland weretested. The results show that some of them are genetically engineered, however they are not marked as GMO.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.55, 4 (2001)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Lokalizacja oryginału:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Dofinansowane ze środków: Dostęp: