RCIN and OZwRCIN projects

Object

Anacolia intertexta (Besch.) Par.

Resource type:

Obraz

Headline:

Anacolia intertexta (Besch.) Par.

Type of object:

Okaz botaniczny

Herbarium acronym:

KRAM

Accession number:

80882

Family:

Bartramiaceae

Genus:

Anacolia

Specific epithet:

intertexta

Taxon name as on label:

Anacolia intertexta (Besch.) Par.

Accepted name:

Flowersia setifolia (Hook. & Arn.) D.G.Griffin & W.R.Buck

Country:

Peru

Location:

Prov. Anta. Around Huilki, between Cuzco and Limatambo

Elevation:

about 3500 m

Habitat:

On rather dry limestone outcrop

Collector/ Recorded by:

H. Inoue

Determined by:

H. Deguchi

Exsiccate?:

T

Exsiccate series editor:

Inoue H.

Exsiccate series:

Bryophyta Selecta Exsiccata

Exsiccate no. in the series:

976

Barcode:

KRAM00000389-B

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:158455

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Tags:

mszaki ; briologia

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Jan 28, 2021

In our library since:

Jan 28, 2021

Number of object content downloads / hits:

14

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./ib/publication/192569

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
KRAM00000389-B_Anacolia-inter Jan 28, 2021
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information