RCIN and OZwRCIN projects

Object

Peronospora schleideni Ung.

Resource type:

Obraz

Headline:

Peronospora schleideni Ung.

Type of object:

Okaz mykologiczny

Herbarium acronym:

KRAM

Accession number:

F-11485

Genus:

Peronospora

Specific epithet:

schleideni

Taxon name as on label:

Peronospora schleideni Ung.

Accepted name:

Peronospora schleideni Ung.

Country:

Rumunia

Location:

Transsilvania, distr. Cluj ; prope pag. Apahida

Elevation:

Alt. cca 310 m s.m.

Habitat:

In cultis

Collection date:

28.06.1967

Collector/ Recorded by:

A. Crișan et E. Szász

Determined by:

A. Crișan et E. Szász

Exsiccate?:

T

Exsiccate series:

FLORA ROMANIAE EXICCATA A HERBARIO UNIVERSITATIS NAPOCENSIS EDITA

Exsiccate no. in the series:

3008

Matrix:

In foliis Allii cepae

Barcode:

KRAM00004446-F

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:102500

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Botaniki im. W. Szafera Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Tags:

grzyby ; mykologia

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Jan 13, 2020

In our library since:

Jan 13, 2020

Number of object content downloads / hits:

8

All available object's versions:

https://rcin.org.pl./ib/publication/130579

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
KRAM00004446-F_Peronosp-schle Jan 13, 2020
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information