Język metadanych
Agrobiotechnology and food industry: perspectives and limitations and the public opinion
Inny tytuł:Agrobiotechnology and food industry: perspectives and limitations and the public opinion
Twórca:Lubiatowska-Krysiak, Eliza ; Twardowski, Tomasz
Wydawca:Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:We try to explain the resistance of Poles (as well as Europeans) towards food biotechnology having in mind three factors: first we have to consider the influence of the media. The second factor influencing opinion of the society is trust in regulatory procedures. The last, third factor, is the role of knowledge in public perceptions. Information about potential benefits does improve consumer acceptance of genetically-modified food. Biotechnology is perceived to have substantial benefits, for example, in health care. Majority of the society is not satisfied with available information.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia - Monografie 4 (2008)
Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Lokalizacja oryginału:Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science
Dofinansowane ze środków: Dostęp: