Object structure
Title:

Historia naturalna jedzenia. Między antykiem a XIX wiekiem. Materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100-lecia otwarcia muzeum wnętrz mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3–4 listopada 2011 roku, red. B. Możejko, współprac. E. Barylewska-Szymańska, Gdańsk 2012 : [recenzja]

Subtitle:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 60 Nr 4 (2012)

Creator:

Klonder, Andrzej

Publisher:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Place of publishing:

Warszawa

Date issued/created:

2012

Description:

24 cm

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

konferencja (Gdańsk, Polska ; 2011) ; starożytność-w. 20 ; historia kultury ; historia pożywienia ; konsumpcja żywnościowa w starożytności-w. 20 ; kuchnia starożytna-w. 20 ; zwyczaje żywieniowe ; kultura jedzenia

Relation:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej

Volume:

60

Issue:

4

Start page:

657

End page:

660

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Recenzje

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0023-5881

Source:

IAiE PAN, sygn. P 329 ; IAiE PAN, sygn. P 330 ; IAiE PAN, sygn. P 331 ; click here to follow the link

Language:

pol

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: