Object structure
Tytuł:

Milk composition, lactation and the artificial rearing of red deer

Twórca:

Krzywiński, A. ; Krzywińska, K. ; Kisza, J. ; Roskosz, A. ; Kruk, A.

Miejsce wydania:

Białowieża

Data wydania/powstania:

1980

Opis:

During two lactation periods, the milk produced by three hinds of different age was investigated as to the variation in dry matter, fat, lactose, ash as well as calcium, magnesium, potassium, sodium and phosporus contents. Besides, the content of fatty acids was determined in the milk fat and the proteins.

Typ obiektu:

Czasopismo/Artykuł

Temat i słowa kluczowe:

artificial rearing ; Cervus elaphus ; lactation ; composition of milk ; skład mleka ; laktacja ; sztuczny odchów ; cielęta ; Jeleń szlachetny

Czasopismo/Seria/cykl:

Acta Theriologica

Tom:

25

Zeszyt:

27

Strona pocz.:

341

Strona końc.:

347

Typ zasobu:

Tekst

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

10.4098/AT.arch.80-31

Źródło:

click here to follow the link

Język:

eng ; streszcz. ang. ; pol.

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Dostęp:

Otwarty

×

Citation

Citation style: